Een tweede leven voor uw pand

Met renovatiesloop krijgt uw pand weer een tweede leven. Door uw gebouw van zowel de buitenkant als de binnenkant te strippen, is uw gebouw weer gebruiksklaar om opnieuw in te richten. Een voorbeeld hiervan is het strippen van woonhuizen, winkels, kantoren, fabrieken, klooster en rijksoverheid gebouwen.

Onder renovatiesloopwerkzaamheden verstaan wij:

  • Het verwijderen van vloerbedekking inclusief lijmresten.
  • Het verwijderen van binnenwanden (metselwerk, gipswanden en houtenwanden).
  • Het afbikken van wand- en vloertegels inclusief deklaag.
  • Het verwijderen van alle soorten plafonds.
  • Het verwijderen van alle soorten daken.

Hoogwaardige apparatuur voor een precisieresultaat

Voor het uitvoeren van hak- en breekwerk in en aan uw pand maken wij gebruik van diverse soorten hightech pneumatische en elektrische hamers. Voor de wat kleinere projecten gebruiken wij een mini-graver en een mini-bobcat. De kwaliteit van uw sloopproject wordt continu gemanaged door ervaren personeel die hun werkzaamheden uitvoeren volgens een speciaal kwaliteitsmanagementbeleid.

Veiligheid en gezondheidsplan

Per sloopproject wordt er een V&G (veiligheid en gezondheidsplan) sloopplan opgesteld. In dit sloopplan staan werkomschrijvingen van de uit te voeren werkzaamheden. Ook staat in het sloopplan samengesteld wat de afvoer van diverse materialen (puin, gips, glas, dakleer, hout, pvc, isolatiemateriaal en schroot) is. Bij het afvoeren van het sloopmateriaal houden wij ons aan alle veiligheids- en milieurichtlijnen.

Kennis en ervaring voor goede service en veiligheid

Onze werkwijze is altijd gericht op de beste service en veiligheid. Wij hebben daardoor een goede naamsbekendheid opgebouwd bij diverse aannemers om sloopwerk voor hun uit te voeren. De kennis en jarenlange ervaring stelt ons in de gelegenheid om alle voorkomende werkzaamheden voor u uit te voeren. Wij als sloopbedrijf zijn niet bang om een nieuwe uitdaging met u aan te gaan en voeren het werk snel, veilig en vakkundig voor u uit.

Sloopwerk te doen?
Huur een specialist in!

 

Neem contact op