Totaalsloop vergt een totaalplaatje

Wilt u uw woonhuis, winkel of kantoorgebouw volledig slopen? U heeft dan te maken met diverse werkzaamheden zoals het ontmantelen, sorteren en afvoeren van afval en puin. Is het dan niet gemakkelijk om dit uit te besteden aan een bedrijf dat zich specialiseert in al deze werkzaamheden? Wij verrichten voor u het complete plaatje van de totaalsloop van uw gebouw. Hierbij kunt u ook denken aan grondreiniging, bodemsanering, recycling en hergebruik, evenals het uitvoeren van infrastructurele werken zoals rioleringswerken en bestratingen.

Advies bij totaalsloop

Heeft u bepaalde vragen over een totaalsloopproject? Onze advisering en werkzaamheden zijn gestoeld op meer dan 50 jaar ervaring en kennis. Wij herkennen vragen en situaties, kunnen vergelijken en toetsen, en zijn daardoor in staat om binnen de wettelijke kwaliteitskaders en veiligheidsnormen optimaal maatwerk aan te bieden. Heeft u een vraag? Neem contact op.

Veiligheid en overlastpreventie

Bij een groot sloopproject wilt u graag dat veiligheid gegarandeerd is en dat gevaarlijke situaties tijdig worden herkend. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en gekwalificeerd. Zij hebben jarenlange kennis en ervaring in doelgericht en milieuvriendelijk slopen. Maakt u zich zorgen dat tijdens het slopen omwonenden last hebben van geluid, trillingen of stof? Met het gebruik van geavanceerde machines en de nieuwste technologische oplossingen voeren wij onze werkzaamheden zoveel mogelijk geluidsarm, trillings- en stofvrij uit.

Afvalstromen

Tijdens de sloop komen er veel materialen vrij. Door deze op een verantwoorde manier af te voeren naar recyclingbedrijven, draagt u ook een steentje bij aan het milieu. Wij beschikken over een eigen afdeling transport- en containerservices en zijn gespecialiseerd in het milieuvriendelijk afvoeren van het puin en afval dat vrijkomt bij uw sloopproject. Daardoor kunnen wij projecten nagenoeg volledig zelf uitvoeren, ook als het gaat om gevaarlijk afval. Dat scheelt u tijd en dus ook kosten. Wilt u zelf uw afval en puin vervoeren? Neem contact op voor het huren van een afval-, puin- en/of opslagcontainer.

Sloopwerk te doen?
Huur een specialist in!

 

Neem contact op