Al meer dan 60 jaar een begrip in Maastricht en omgeving

Vraag een offerte aan

HP Demorec werd in 1956 opgericht door Heinrich Peters, specialist in demonteren en recyclen. Onder zijn leiding werd het bedrijf een begrip in Maastricht en omgeving, en dat is het nog steeds. Zoon Wilfred kreeg de liefde voor het sloopwerk van huis uit mee en nam het familiebedrijf in 1995 over. Hij combineerde het ambachtelijke vakmanschap van zijn vader met de modernste technieken. Hij zorgde er bovendien voor dat het bedrijf meegroeide met de wet- en regelgeving.

Steeds meer regels

In ruim 60 jaar is er veel veranderd in het vak. Waar oprichter Heinrich een gebouw nog zonder veel regels kon slopen, is een sloopproject tegenwoordig gebonden aan allerlei procedures en veiligheidsvoorschriften. Inzicht en vakmanschap zijn belangrijker dan ooit tevoren. Wij slopen verantwoord, veilig en milieukundig. Dat doen we meestal met de meest geavanceerde gereedschappen, maar soms – bij specialistische klusjes – ook nog gewoon met de hand. Onze vakmensen hebben namelijk ook het traditionele handwerk nog altijd heel goed in de vingers.

Slopen is een vak

Voor ons is geen klus te groot of te klein. We breken complete flatgebouwen af, maar komen ook bij u thuis om een badkamer of keuken weg te halen. Denk niet; ‘dat kan ik ook zelf’, want slopen is een vak. Er is ervaring en inzicht nodig om een ruimte, een huis of een groot pand op een veilige en verantwoorde manier te strippen of te slopen. Dus probeer het niet zelf, maar laat het aan de vakman over. We staan voor u klaar.

Iets te slopen?  Huur een vakman in!

Vraag vandaag nog een offerte aan