Een nieuw leven voor uw pand

Vraag een offerte aan

Met renovatiesloop kunt u uw pand een tweede leven geven. Door uw gebouw van binnen en/of buiten te strippen, is het klaar voor een nieuwe start. We hebben veel ervaring met het strippen van woonhuizen, winkels, kantoren, fabrieken, kloosters en overheidsgebouwen. Onze werkwijze is altijd gericht op de beste service en veiligheid. Wij hebben dan ook een goede naam opgebouwd bij diverse aannemers die hun renovatiesloopwerk regelmatig aan ons uitbesteden. Op de pagina Sloopwerken leest u hoe we u volledig kunnen ontzorgen en hoe we het puin dat vrijkomt bij de renovatie van uw pand voor 98% recyclen.


U kunt bij ons terecht voor de volgende renovatiesloopwerkzaamheden:

  • Het verwijderen van binnenwanden (metselwerk, gipswanden en houten wanden)
  • Het verwijderen van vloerbedekking inclusief lijmresten
  • Het afbikken van wand- en vloertegels inclusief deklaag
  • Het verwijderen van alle soorten plafonds
  • Het verwijderen van alle soorten daken

Hoogwaardige apparatuur voor een precisieresultaat

Voor het uitvoeren van hak- en breekwerk in en aan uw pand
maken wij gebruik van diverse soorten hightech pneumatische en elektrische hamers. Voor de wat kleinere projecten gebruiken wij een mini-graver en een mini-bobcat. 


De kwaliteit van uw sloopproject wordt continu gemanaged door ervaren medewerkers die hun werkzaamheden uitvoeren volgens een speciaal kwaliteitsmanagementbeleid.

Kennis en ervaring voor goede service en veiligheid

Dankzij onze kennis en ervaring zijn we in staat alle voorkomende werkzaamheden snel, veilig en vakkundig voor u uit te voeren. Ook met bijzondere projecten kunt u bij ons terecht. We gaan graag een uitdaging aan!

We voeren renovatiesloopwerken uit voor aannemers, gemeenten, woningbouwcorporaties en andere grote partijen, maar ook gewoon voor particulieren.

Veiligheid en gezondheidsplan

Per sloopproject stellen we een veiligheid en gezondheidsplan op. Daarin omschrijven we de werkzaamheden en nemen we op hoe we de materialen (puin, gips, glas, dakleer, hout, pvc, isolatiemateriaal en schroot) gaan afvoeren. Ook daarbij houden we ons natuurlijk aan alle veiligheids- en milieurichtlijnen.

Toe aan een renovatie? Wij staan voor u klaar!

Vraag vandaag nog een offerte aan