Totaalsloop vraagt om een totaalplaatje

Vraag een offerte aan

Er komt heel wat kijken bij de sloop van een woonhuis, winkel of kantoorgebouw. Wij zijn gespecialiseerd in de volledige klus: van eerste advies tot het ontmantelen, sorteren en afvoeren van afval en puin. Als dat nodig is, verzorgen we ook de grondreiniging, bodemsanering en infrastructurele werken voor u. Compleet met rioleringswerk en bestratingen. Op de pagina Sloopwerken leest u hoe we u volledig kunnen ontzorgen, ook op het gebied van recycling en grondwerken.

Een goed advies is het halve werk

We denken graag met u mee over de juiste aanpak van uw project. We hebben meer dan 60 jaar ervaring en herkennen daarom de meeste vragen en situaties. Binnen de wettelijke kwaliteitskaders en veiligheidsnormen kunnen we optimaal maatwerk bieden. Heeft u een vraag? Stel ‘m gerust. We zijn er graag voor u.

Stel uw vraag

Veiligheid en overlastpreventie

Bij een groot sloopproject wilt u er zeker van zijn dat de veiligheid gegarandeerd is en dat gevaarlijke situaties op tijd worden herkend.Onze medewerkers zijn goed opgeleid en gekwalificeerd. Zij hebben jarenlange kennis en ervaring in doelgericht en milieuvriendelijk slopen. Ze gebruiken geavanceerde machines en de nieuwste technologische oplossingen. Daarmee kunnen ze hun werk zoveel mogelijk geluidsarm, trillings- en stofvrij uitvoeren.

Voor 98% gerecycled

We zorgen ervoor dat de materialen die bij de sloop vrijkomen op een veilige en milieuvriendelijke manier worden afgevoerd. We beschikken namelijk over een eigen afdeling transport- en containerservices. Dankzij deze specialisatie kunnen wij projecten nagenoeg volledig zelf uitvoeren, ook als er gevaarlijk afval vrijkomt. Daar hoeft u dus geen ander bedrijf voor in te huren. Dat scheelt u tijd en dus ook kosten. U levert bovendien een bijdrage aan het milieu door te kiezen voor een partij die het afval voor 98% voor u kan recyclen, zodat de volgende generatie niet met het afval wordt belast.

Op zoek naar een Demolition Expert? HP Demorec staat voor u klaar!

Vraag ons gerust om advies