Geen klus te klein of te groot
Van badkamer tot totaalsloop

Vraag een offerte aan

Als u een sloopproject aan ons overlaat, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • We regelen alle vergunningen en ander papierwerk voor u
 • En zorgen dat aan de veiligheidseisen wordt voldaan
 • We demonteren alles volgens de regels
 • Met zo min mogelijk overlast voor de omgeving
 • Dat doen we snel, vakkundig en tegen een eerlijke prijs
 • We recyclen het sloopafval vervolgens vrijwel volledig
 • En laten de plek netjes en schoon achter
 • Klaar om iets nieuws te realiseren

We zijn gespecialiseerd in:

Grondwerken

We maken de bodem klaar voor een nieuwe start.

 We zijn niet alleen gespecialiseerd in sloopwerken maar ook in grondwerken. Na het slopen van een gebouw en het afvoeren van het sloopafval egaliseren we het terrein. We kunnen de grond reinigen en de bodem saneren, als dat nodig is. Daarnaast kunnen we een nieuwe infrastructuur aanleggen. Denk aan het rioleringswerk en de bestrating. Als wij klaar zijn met ons werk, is het terrein klaar voor een nieuwe start. 


Een nieuw project op een schoon terrein? 

Regelen we voor u!

Ontzorgen

We zijn een deskundige partner die u graag ontzorgt van a tot z.

Bij kleine sloopprojecten zijn de randzaken vaak nog wel gemakkelijk zelf te regelen. Maar zodra een project groter wordt – zoals het slopen van een compleet huis, kantoor of appartementencomplex – wordt ook de papierwinkel eromheen behoorlijk ingewikkeld. Gemeenten stellen vaak veel eisen aan veiligheid en milieuaspecten voordat ze een sloopvergunning afgeven. 


Wij weten uit ervaring wat er allemaal komt kijken bij een groot sloopproject en helpen u graag bij de coördinatie van het complete project. Van de eerste ideeën over het slopen van een pand tot de oplevering van een bouwrijp terrein. We hebben ervaring met alle tussenstappen en kunnen u dus volledig ontzorgen, zodat u zich kunt richten op het maken van nieuwe plannen. We kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen bij:

 • Het maken van de benodigde bestekposten
 • Het treffen van veiligheidsvoorzieningen
 • Het maken van planningen
 • Het afsluiten van nutsvoorzieningen


We ontzorgen u graag van begin tot eind!

Recyclen

Wij ruimen de puinhoop netjes voor u op

Bij het woord ‘slopen’ denken veel mensen aan één grote ‘puinhoop’. Letterlijk en figuurlijk. Toch klopt die reputatie van ons vak niet. Wij máken geen rotzooi. Wij ruimen ‘m juist op. We halen verouderde gebouwen weg en filteren ongezonde materialen – zoals asbest – uit onze leefomgeving. Tegelijk zorgen we ervoor dat de duurzame materialen behouden blijven. Het sloopafval recyclen we voor 98% zodat de volgende generatie niet met het afval van vorige generaties blijft zitten. Zo maken we de wereld steeds een beetje schoner en gezonder. Uit liefde voor onze kinderen en kleinkinderen.


Zuinig met grondstoffen

Voordat we starten met slopen, denken we al na over de recyclingmogelijkheden. Duurzame materialen worden met zorg gedemonteerd zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden. Dat geldt natuurlijk ook voor allerlei verschillende soorten metalen. Dat zijn grondstoffen waar we zuinig mee om moeten gaan. Alles wat nog waarde heeft, wordt opnieuw gebruikt. 

Optimaal hergebruikt

Na de demontage van bruikbare spullen wordt het gebouw gestript. Alle materialen worden al tijdens de sloop zo veel mogelijk gescheiden ingezameld en afgevoerd. Zelfs het beton wordt opnieuw gebruikt in de bouw of bij de aanleg van wegen. De minimale hoeveelheid restafval die overblijft, wordt gebruikt als brandstof in een energiecentrale. Op die manier levert die dus stroom en restwarmte op. 


Recyclingspecialist

Speciaal voor het recyclen van sloopafval beschikken we over een eigen afdeling transport- en containerservices. We zijn zelf gespecialiseerd in het milieuvriendelijk afvoeren van het puin en afval, ook als het gaat om gevaarlijk afval. Daardoor kunnen wij projecten nagenoeg volledig zelf uitvoeren. Dat bespaart u tijd en geld. 


De juiste vergunningen

Steeds meer gemeenten verstrekken alleen een omgevingsvergunning als het afval vrijwel volledig gerecycled wordt. Door te kiezen voor HP Demorec voldoet u aan die eis. 


We helpen u graag bij de vergunningaanvraag! 

Op zoek naar een Demolition Expert? HP Demorec staat voor u klaar!

Vraag ons gerust om advies